Dags att ställa allt till rätta

Nu är det påsk och det betyder att det finns lite ledig tid med familjen. Sedan vi flyttade in här i lägenheten för ett år sedan har vi fortafarande inte lyckats göra riktigt klart och fått till det som vi vill. Så helgen ska delvis spenderas till förbättringar i interiören.

När man flyttar in i ett nytt hem är det svårt att se på en gång hur man vill ha det. Det handlar inte bara om färg utan även om möblering och möbler. De möbler man tar med sig kanske inte passar till hundra procent eller så behövs utfyllnad och kompleteringar. I vårt fall behövs det just nu lite kompleteringar. Möbler och funktioner som finns och behövs här fanns helt enkelt inte i den förra lägenheten. Det är sånt som tar tid att känna in och det tar ett tag innan man kan sätta fingret på vad det egentligen är som behöver göras.

Häromveckan gav vi oss på vardagsrummet som just nu inte alls fungerar som det borde. Möbler som inte alls passar in och som fyller helt fel funktion ska bort och ersättas med mer trivsamma och funktionella alternativ.

IKEA är mycket omdiskuterat här hemma. Så många gånger är det nu då våra möbler ganska snabbt har blivit utbytta för att vi helt enkelt tröttnat eller för att det bara känns för IKEA. Det genuina saknas ganska ofta. Men snyggt och billigt i all ära, till vardagsrummet har vi nu tillsammans kommit fram till att det blir en blivande IKEA-klassiker som ska ta plats. IKEA’s vita PS-skåp. Trots den extrema kopplingen till IKEA i kedjan PS känns det som om designen i detta skåp har hållt och kommer att hålla i evigheter. Det känns redan som en klassiker som kommer komplettera vårt tv-rum perfekt.

IKEA PS

Skåp PS från IKEA

En reaktion på “Dags att ställa allt till rätta

  1. fan vaa härligt att få göra om och fixa hemma. Det skulle jag också vilja göra. Om du har lust att ta en fika nu under påsken så är det bara att höra av sig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *